Slipp råvarene løs

; Svein Aasen ; Kai Myhre (Illustratør)

De siste årenes skandaler med skrapesyke og kugalskap og vår voksende bekymring for effektene av genforskning og sprøytemidler, har bidratt til økt fokus på ingrediensene. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
251,-

Veil. pris: 350,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 99,-
Spar: 251,-

Veil. pris: 350,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Samtidig har vi skjønt at råvarer som blir til med kjærlighet, blir smakfull mat. Det er ikke lenger slik at vi er fornøyd med det som er billigst mulig.

Engasjerende
Som en følge av dette går nå trenden mot gårdsbruk som spesialiserer seg på kvalitet og som kan tilby noe unikt.

Slipp råvarene løs tar deg med på besøk til fascinerende mennesker som brenner for det de driver med.

Det er spennende historier som ligger bak det økologiske bakeriet som henter oppskrifter fra Det gamle testamentet, de 600 kunstneriske kalkunene utenfor Norheimsund, hedmarkingene som satser på geit - og alle de andre.

Surf og turf og risotto med sopp,
                  laks i mais med paprikasaus Ekte vare
Boken inneholder annerledes oppskrifter, som for eksempel ovnsbakt kjelår med rotgrønt og mynte og sesamkalkun med villris og aprikos.

Det er ikke slik at du må reise land og strand rundt etter disse spesielle produktene for å ha glede av oppskriftene. De fleste får du tak i der du bor. Men nå er det jo sommerferie snart, og kulinariske reiser er svært i vinden.

Med Slipp råvarene løs vil du få øynene opp for Norge som et spennende kulinarisk land!

Svein Aasen, Kai Myhre, Jan-Sverre Syvertsen
Slipp råvarene løs
Forlag: Sirene
Sider: 160
25 x 32 cm

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Sirene
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 159
ISBN: 9788292410004
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 32 cm
Nr: 5208777
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger