Sov smartere

få bedre søvn og mer energi

; Paul Girard (Illustratør) ; Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

21 viktige råd for bedre søvn og mer energi


Søvnkvaliteten og livskvaliteten din går hånd i hånd. Det å lære deg å sove smartere og bedre er noe av det mest verdifulle du noen gang kommer til å gjøre. Les mer
Vår pris: 199,-
Spar: 170,-

Veil. pris: 369,- (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

21 viktige råd for bedre søvn og mer energi


Søvnkvaliteten og livskvaliteten din går hånd i hånd. Det å lære deg å sove smartere og bedre er noe av det mest verdifulle du noen gang kommer til å gjøre. Shawn Stevenson forteller deg hvordan du kan få netter med fantastisk søvn, og dager med god helse og mer energi.


Utfordringen for mange er at dagene raser av gårde, og resultatet kan bli kronisk mangel på søvn. Konsekvensene av søvnmangel er omfattende, blant annet sviktende immunsystem, diabetes, fedme og manglende energi. For at du skal kunne snu den uheldige utviklingen, vil du i denne boken få 21 effektive råd for hvordan du endrer søvnmønsteret ditt. I tillegg inneholder boken en 14-dagersplan, en søvndagbok, og bruk den sammen med rådene. Du kommer sannsynligvis til å oppleve at huden blir sunnere, vekten stabiliserer seg eller går ned og immunsystemet ditt bedres betraktelig i løpet av 14 effektive dager. For søvn er selve nøkkelen til et sunnere liv.

Fakta