God nettskriving

; Jon Mjølhus

Denne boka er ment som en veiviser til dem som ønsker å lære mer om hvordan vi skriver på nett. God nettskriving handler om hvordan du kan utnytte journalistikkens verktøykasse og virkemidler til å kommunisere bedre i nettmediet. Les mer
Vår pris: 368,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Denne boka er ment som en veiviser til dem som ønsker å lære mer om hvordan vi skriver på nett. God nettskriving handler om hvordan du kan utnytte journalistikkens verktøykasse og virkemidler til å kommunisere bedre i nettmediet.


Internett er blitt betegnet som den største medierevolusjonen siden trykkekunsten. Virkemidler og verktøy som tidligere var forbeholdt de store mediehusene, kan i dag brukes av alle til å publisere meninger, produktinformasjon og nyheter. Resultatet er en rekke nye skribenter som må forholde seg til publisering - i et helt nytt medium.

Boka er ment å fungere som et praktisk oppslagsverk i det daglige informasjonsarbeidet. Den inneholder en rekke eksempler på god og dårlig nettskriving samt praktiske tips om hvordan du presenterer innhold på nett.


Sentrale elementer i boka ersærtrekk ved nettet som kommunikasjonskanal
skriveteknikk på nettet
tips og råd om presentasjonsform
nettet som verktøy for informasjonssanking
redaktøransvar, kildekritikk og sitatrett
Boka egner seg godt for webredaktører, journalister, informasjonsansvarlige og andre som jobber med innhold på Internett.


Fakta