Black house

; Peter Straub ; Steinar Moe (Oversetter)

I den tilsynelatende idylliske byen French Landing i Wisconsin herjer en seriemorder som kaller seg Fiskeren. Han bortfører og dreper barn. Politiet er desperat og tilkaller den tidligere politietterforskeren Jack Sawyer. Les mer
Vår pris
323,-
Spar
46,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 323,-
Spar: 46,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

I den tilsynelatende idylliske byen French Landing i Wisconsin herjer en seriemorder som kaller seg Fiskeren. Han bortfører og dreper barn. Politiet er desperat og tilkaller den tidligere politietterforskeren Jack Sawyer.
Tolv år gammel reiste Sawyer til en verden parallell med vår egen, Territoriene, for å hente talismanen, som redder både hans døende mor og hennes dobbeltgjenger, dronning Laura. Denne gangen er Jacks oppdrag minst like farlig. Han gir seg av sted til Territoriene på en uforsonlig morderjakt, og han skjønner snart at bak Fiskeren finnes en enda ondere figur: Den Røde Kongen.
Black House - som er en frittstående fortsettelse av Talismanen - er en fantasyroman full av skrekkinnslag og referanser til så ulike forfattere som Charles Dickens og Edgar Allen Poe.

Fakta