Osloflora

med åtte botaniske gatevandringer

; Vesla Vetlesen (Illustratør)

Denne boka er en flora for de sentrale deler av Oslo og omtaler over 300 arter, hvorav 235 er illustrert. Oslo har en rik og spennende flora som skyldes gunstig klima og særegne geologiske forhold. Også menneskenes aktiviteter bidrar til artsrikdommen med alt fra middelalderens klosterhager, skipsfartens tømming av ballast til dagens fuglemating med importerte frøblandinger. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Denne boka er en flora for de sentrale deler av Oslo og omtaler over 300 arter, hvorav 235 er illustrert. Oslo har en rik og spennende flora som skyldes gunstig klima og særegne geologiske forhold. Også menneskenes aktiviteter bidrar til artsrikdommen med alt fra middelalderens klosterhager, skipsfartens tømming av ballast til dagens fuglemating med importerte frøblandinger.


Villblomstene som pryder knauser og friområder i byens parker, og ugrasplantene som vokser langs husvegger og fortauskanter - er her illustrert og beskrevet både botanisk og historisk. Osloflora omtaler 350 arter som vokser i sentrale deler av byen, 235 av artene er illustrert.


Boka er lagt til rette for amatørbotanikere, men har også atskillig å by den viderekomne. Den lokalhistoriske vinklingen gjør at enhver med interesse for byen vil finne mye å glede seg over.

Fakta