Tirsdager med Morrie

; Grete Helene Moen (Oversetter)

Boka har ligget på toppen av de amerikanske bestselgerlistene i årevis og har grepet tusenvis av lesere over hele den vestlige verden.Tjue år etter at journalisten Mitch Albom gikk ut fra universitetet, finner han plutselig ut at hans yndlingsprofessor, Morrie Schwartz, har fått en alvorlig sykdom og er i ferd med å dø. Les mer
Vår pris
99,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 99,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Boka har ligget på toppen av de amerikanske bestselgerlistene i årevis og har grepet tusenvis av lesere over hele den vestlige verden.Tjue år etter at journalisten Mitch Albom gikk ut fra universitetet, finner han plutselig ut at hans yndlingsprofessor, Morrie Schwartz, har fått en alvorlig sykdom og er i ferd med å dø. Han bestemmer seg for å gjenoppta kontakten. Det som overrasker ham mest, er hvor livsglad den gamle, døende mannen er - sammenlignet med ham selv, som er ung og frisk. Mitch føler han må finne grunnen.


De to møtes hver tirsdag. Morrie er fast bestemt på å gjøre det beste ut av den korte tiden han har igjen. Han vil utforske dødsprosessen og fortelle andre om sine funn. "Når man lærer å dø, lærer man hvordan man skal leve," mener han selv.


I lys av sin nær forestående død, deler Morrie sin visdom med oss, og belyser emner som kjærlighet, arbeid, familie, alderdom, tilgivelse og til sist - døden.


Boka har ligget på toppen av de amerikanske bestselgerlistene i årevis og har grepet tusenvis av lesere over hele den vestlige verden.

Fakta