Asperger syndrom - 
      Tony Attwood
    
      Knut Roar Engh

Asperger syndrom

en håndbok for foreldre og fagfolk

; Knut Roar Engh (Oversetter)

Asperger syndrom er en håndbok som beskriver og analyserer særegenhetene ved Asperger syndrom. Den henvender seg til fagfolk i skole, barnehage, PPT og innen psykiatrien, men også til foreldre. Boka beskriver og analyserer særegenhetene ved Asperger syndrom, og gjør om teori til praktiske råd og sammenfatter den nyttigste og mest relevante informasjonen om syndromet, fra språklige og sosiale vansker til klossete motorikk. Les mer
Vår pris
469,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 469,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Asperger syndrom er en håndbok som beskriver og analyserer særegenhetene ved Asperger syndrom. Den henvender seg til fagfolk i skole, barnehage, PPT og innen psykiatrien, men også til foreldre. Boka beskriver og analyserer særegenhetene ved Asperger syndrom, og gjør om teori til praktiske råd og sammenfatter den nyttigste og mest relevante informasjonen om syndromet, fra språklige og sosiale vansker til klossete motorikk. Dessuten inneholder den erfaringer fra forfatterens egen praksis.


Boka formidler opplevelser og erfaringer og presenterer tallrike sitater fra personer med Asperger syndrom. Boka har litteraturliste.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 240
ISBN: 9788204104038
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Asperger's syndrome : a guide for parents and professionals
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger