1001 filmer du må se før du dør

Steven Jay Schneider (Redaktør) ; Finn B. Larsen (Oversetter) ; Oliver Tukec (Innledning)

Boken tar for seg alle filmsjangere, fra drama til grøssere og science fiction. Utvalget er basert på filmenes historiske betydning, samt mottakelsen fra publikum og kritikere. Les mer
Vår pris
348,-
Spar
50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 348,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Filmene du må se
De informative og engasjerende anmeldelsene er skrevet av et team internasjonalt anerkjente filmkritikere. Du kan lese om unnfangelsen og utviklingen av filmen, handlingsforløpet og de mest berømte eller minneverdige øyeblikkene - og hvorfor filmen fortjener en plass i boken. Dette er den absolutte håndboken for alle filmelskere!

Minneverdige filmer
Boken forteller alt du trenger å vite om de fantastiske må-se-filmene - samtlige 1001. Her finner du fakta om hver film, som rolleliste, regissør, musikk og nominasjoner, i tillegg til mer kuriøst stoff som sikkert vil overraske. For alle som liker å se film hjemme eller på kino, 1001 filmer både en underholdende bok og et unikt oppslagsverk.

De norske omtalene er skrevet av Jon Langlo, leder av Cinemateket, Norsk Filminstitutt. Erlend Loe, kritikerrost forfatter og filmkonsulent i Norsk Filmfond, har skrevet forodet.

Fakta