pH-mirakelet

balanser kostholdet, gjenvinn helsen

; Shelley Redford Young ; Dag Biseth (Oversetter)

Balanser kostholdet, gjenvinn helsen.Har du som mål å gå ned i vekt, forebygge sykdom eller gjenvinne helsen? Glem måling av kolesterol, telling av kalorier og fett og måling av blodtrykk, blodsukker og hormonnivåer. Les mer
Vår pris
288,-
Spar
41,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 288,-
Spar: 41,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Balanser kostholdet, gjenvinn helsen.Har du som mål å gå ned i vekt, forebygge sykdom eller gjenvinne helsen? Glem måling av kolesterol, telling av kalorier og fett og måling av blodtrykk, blodsukker og hormonnivåer. Det som teller er syre-basebalansen i blodet ditt, hevder den fremstående mikrobiologen og ernæringsspesialisten Robert O. Young. I pH-mirakelet presenterer han sitt revolusjonerende og effektive kostholdsprogram for å balansere kroppskjemien.


- Normaliser fordøyelsen og forbrenningen med flytende føde som avgifter

- Bli kvitt skadelige bakterier som trives i kroppen: gjærsopper & muggsopper

- Forstå hvorfor vann er den avgjørende drikken for optimal helse

- Bli klar over betydningen av å ha et basisk miljø i cellene


Ta farvel med lavt energinivå, dårlig fordøyelse, overvekt, smerter og sykdom, og hils i stedet fornyet livskraft, mental klarhet, bedre allmenntilstand og en slank og kropp velkommen! God helse krever et basisk miljø i kroppen, og det skaper du ved å spise mat som tomater, avokado og grønne grønnsaker kombinert med mindre porsjoner av lett syreholdige matvarer som fisk, kornprodukter og enkelte frukter. Klarer du å oppnå den optimale balansen på 80/20 mellom base og syre, kan resultatet bli sterk vektreduksjon, fornyet utholdenhet og jernhelse.

Fakta