Ingenting

Skulle ønske ingen var sinte, at alle mennesker tok hverandre i hendene og ropte snille ord og nøytrale lyder, ummm, for eksempel. Kanskje bare buddhister liker det ordet. Coca-Cola er et ord de kan i hele verden, men jeg tror ikke alle ville vært enige om å bruke det. Les mer
Vår pris
197,-
Spar
28,-

Veil. pris: 225,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 197,-
Spar: 28,-

Veil. pris: 225,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Skulle ønske ingen var sinte, at alle mennesker tok hverandre i hendene og ropte snille ord og nøytrale lyder, ummm, for eksempel. Kanskje bare buddhister liker det ordet. Coca-Cola er et ord de kan i hele verden, men jeg tror ikke alle ville vært enige om å bruke det. Noen muslimer liker bare Pepsi. Mange hadde valgt Amerika, selv om det er langt. Mange hadde ikke valgt Amerika. Kanskje man kunne rope en bokstav: øøø, om det da ikke betyr noe obskønt på et eller annet språk.
Jeg ser soldatene inn i øynene på alle tre sjekkpunktene fra Nablus til Jerusalem, sender kjærlighetssignaler, øynene mine er redskaper for fred. Det blir snart slutt på krigene. Jeg føler det. Snart kan alle gråte ut og fylles av hverandre og rope.øøø. For eksempel..

Er Gud nøytral?
Er Berit nøytral?
Berit har et problem.
Berit jobber ved et palestinsk sykehus i Israel.

Ingenting er en roman og plikt og ansvar, tvil og tro, idealisme og pragmatisme. Fortellingen drives fram i et særpreget melodisk språk, og formidles med stor varme og en underfundig, lun humor.

Fakta