Svarte haner og ville griser

en mat- og vinreise i Chianti

; Bibbi Børresen ; Fredrik Skavlan (Illustratør) m.fl.

Hele seks ekspedisjonsdeltakere var med på den strabasiøse rundturen gjennom Chianti, med høyt kunnskapsnivå og vedvarende drikkepress. Les mer
Vår pris: 500,-
Spar: 49,-
Veil. pris: 549,- (Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Kulturhistorisk sus
Historien om Chianti er nær knyttet til vinproduksjon - allerede for 3000 år siden foregikk det vinproduksjon i dette området. Mat har de åpenbart laget enda lenger.

Chianti er et naturens overflødighetshorn, og yrer av liv. Blant regionens mest kjente kulinariske spesialiteter er villsvinet, som er meget populært både i jaktsesongen og i soppsesongen - det er en mester i å snuse opp de velsmakende, toskanske trøflene. Hele veien følges reiseskildringen av oppskrifter på smakfulle, lokale spesialiteter.

Sjarmerende
Svarte haner og ville griser er illustrert både med fotografier av Tom Karlsen og illustrasjoner av Fredrik Skavlan.

Denne besnærende skildringen av Chiantis landskap og innbyggere er den beste reiseguiden man kan tenke seg dersom man drømmer om en reise til Chianti. Og hvem gjør ikke det?

Fakta