Egg

; Martin Brigdale (Illustratør) ; Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Egg er både den enkleste og mest fullkomne råvare. Dette skjøre og mest forsvarsløse av alle matvarer er fullt av næringsstoffer. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Og så allsidig at det kan brukes så vel til et raskt og lettvint måltid som til den mest elegante middagsrett.

En skattekiste
Kapitlene i Egg er basert på ulike måter å tilberede egg på, fra koking, steking, posjering og ovnsbaking til å lage eggerøre, den perfekte omelett, pannekaker, sufflé, marengs og kremer.

Klassiske oppskrifter som hollandaisesaus, egg Benedict og sitronsuflé gis her en moderne vri, mens Michels egne oppskrifter presenterer oss for nye smakskombinasjoner eller enklere tilberedningsmåter med mindre fett.

Boka er praktfullt illustrert, blant annet med trinn-for-trinn-fotografier som gjør arbeidsprosessene enkle å forstå.

Fakta