Bak med spelt!

; Jon Marius Nilsson (Illustratør)

Spelt er et kornslag fra oldtiden, også kalt urhvete. Spelt er sunnere og smaker etter manges mening bedre enn vanlig hvetemel. Det selges som hel spelt, speltkli, klemt spelt, spelt flak, sammalt spelt og siktet spelt. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Spelt er et kornslag fra oldtiden, også kalt urhvete. Spelt er sunnere og smaker etter manges mening bedre enn vanlig hvetemel. Det selges som hel spelt, speltkli, klemt spelt, spelt flak, sammalt spelt og siktet spelt. Å bake med spelt er ikke vanskeligere enn å bake med andre kornslag, det er bare litt anderledes. Også alle slags kaker kan bakes med speltmel.


Mone Eli Sæland er husstellærer og klinisk ernæringfysiolog med lang erfaring og evne til pedagogisk fremstilling uten at stoffet blir tørt eller kjedelig. Hun er ansatt på Høgskolen i Akershus, hvor hun underviser i ernæring og ernæringsrelaterte fag, både praktisk og teoretisk.


Jon Marius Nilsson er fotograf fra Statens kunsthøgskole i Bergen og Kunst-designfagskolen i Oslo. Ved siden av sin interesse for fotografi er han sterkt opptatt av mat, både tilberedning, visualisering og konsumering.


FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 119
ISBN: 9788202259716
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Spelt er et kornslag fra oldtiden, også kalt urhvete. Spelt er sunnere og smaker etter manges mening bedre enn vanlig hvetemel. Det selges som hel spelt, speltkli, klemt spelt, spelt flak, sammalt spelt og siktet spelt. Å bake med spelt er ikke vanskeligere enn å bake med andre kornslag, det er bare litt anderledes. Også alle slags kaker kan bakes med speltmel.


Mone Eli Sæland er husstellærer og klinisk ernæringfysiolog med lang erfaring og evne til pedagogisk fremstilling uten at stoffet blir tørt eller kjedelig. Hun er ansatt på Høgskolen i Akershus, hvor hun underviser i ernæring og ernæringsrelaterte fag, både praktisk og teoretisk.

Jon Marius Nilsson er fotograf fra Statens kunsthøgskole i Bergen og Kunst-designfagskolen i Oslo. Ved siden av sin interesse for fotografi er han sterkt opptatt av mat, både tilberedning, visualisering og konsumering. Levert av © DnBB AS