Kama sutra for kvinner

Kama Sutra er en av verdens vakreste bøker - en klassisk veiledning i elskovskunst. Boken ble skrevet ned av vismannen Vatsayayana ca. 200 e.Kr. Den består av korte leveregler om skikk og bruk, om samkvem mellom mennesker og forholdet mellom mann og kvinne. Les mer
Vår pris: 279,-

(Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

I oldtidens India inngikk menneskenes seksualitet som en naturlig del av fruktbarhetens mirakel. Seksualiteten ble betraktet med undring og respekt, og møte mellom mann og kvinne ble sett på som magisk.

Vakker bok
Kama Sutra
er fremdeles en av verdens vakreste bøker. Munken Vatsyayana bestemte seg rundt 300 e.Kr. for å samle det store tilfanget av indiske tekster om seksualitet og nytelse i ett verk. Kama Sutra er ikke bare en katalog over "umulige" samleiestillinger, som er det de fleste kanskje forbinder den med i dag, den er også en interessant kilde til tidlig indisk filosofi, som skiller seg vesentlig fra all annen kjent filosofisk og religiøs tenkning. Med avvæpnende åpenhet og oppriktighet forteller Kama Sutra om lykke og nytelse og hvordan man best skaper den rette erotiske stemningen.

 

Fakta