En helt vanlig dag på jobben

Se og Hør fra innsiden

 • Kikkhull til redaksjonen i Norges største magasin
 • Avsløring av skitne arbeidsmetoder
 • Saftige historier
 • Paparazzi-forfølgelse av kjendiser
 • Sannheten om Sven O.
 • Iscenesatte saker
 • Les mer
  Vår pris
  339,-

  (Innbundet) Fri frakt!
  Leveringstid: Ikke i salg

  Storkunde?
  Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

  Vår pris: 339,-

  (Innbundet) Fri frakt!
  Leveringstid: Ikke i salg

  Storkunde?
  Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

  Om boka

  Hva er det som gjør at Se og Hør blir lest av en million nordmenn hver uke? En vanlig dag på jobben er den medrivende, interessante og sjokkerende historien om Norges mest solgte ukeblad.

  Sjekkheftejournalistikk
  Håvard Melnæs arbeidet i bladet i nesten ti år, og fikk god innsikt i Se og Hør-redaksjonens arbeidsmetoder: Hvordan de casher ut store summer til kjendiser for å få historiene deres, hvordan de iscenesetter historier der det ikke finnes  noen og hvordan de hyrer paparazzi-fotografer til å fotfølge kongefamilien og andre kjendiser som ikke er «samarbeidsvillige».

  Etisk nullpunkt?
  Dette er også den tragiske fortellingen om bruken av Sven O. Høiby. Det elleville bryllupet med stripperen Renate utgjør et slags høydepunkt (eller bunnpunkt?) i beretningen. Mange kjendiser tjener på å stille opp for Se og Hør - det kan man
  ikke alltid si om andre, mer utsatte grupper. Egne "skjebnereportere" kjører rundt med et trekors i bilen, sånn at de kan plante det i jorda når de tar bilde av en sørgende familie som nylig har mistet en av sine.

  Juicy mediekritikk
  Alle som av og til leser Se og Hør (hos tannlegen, selvsagt!) vil ha utbytte av å lese Håvard Melnæs' beretning fra innsida. Det er litt av hvert å lære om det norske samfunnet, og ikke minst er det like juicy som Se og Hør selv. Melnæs kan uvilsomt sitt håndverk.

  Les utdrag fra boka

  Fakta

  Les utdrag fra boka