DVD The L word -Sesong 1

Scenen i The L-Word er Los Angeles, i et område hvor det tydeligvis er en overflod av flotte, lesbiske damer. Noen har kritisert serien fordi den ikke er realistisk nok. Kan nok hende, men så er det da heller ikke realisme jeg ønsker meg når jeg skal kose meg med en såpeopera eller sitcom. Dette er god underholdning tvers igjennom, og det at hovedpersoner er både flotte og lesbiske gjør serien bare enda bedre. Les mer

Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Vi møter en vennegjeng med forbindelser på kryss og tvers. De er naboer, kollegaer, venner, kjærester, ekser og elskere. De er alle nokså vellykkede karrieremessig, og de har utømmelige mengder tid til å møtes på det lokale vannhullet, enten til lunsj eller til andre tider på døgnet.

Her har du en liten oversikt:
Tina og Bette er kjærester og prøver å få barn. I deres vennekrets finner man Shane, frisør og profesjonell rundbrenner, Alice, bifil journalist med en avdanket skuespillermor, Dana, skaplesbe og profesjonell tennisspiller og Marina, som driver utestedet hvor de alle møtes. I tillegg flytter paret Jenny og Tim inn i nabohuset, men Jenny dras fra første øyeblikk vekk fra Tim og over mot mystiske Marina. Kit, eks-alkoholiker og Bettes halvsøster, er også med, og sliter med sine ting.

Sex og annet alvor
Det er ikke bare solskinn som skildres. Alvorligere temaer som barn og anskaffelse av dem, vaklende forhold, alkohol og rus samt tilværelese i skapet blir også behørig dekket. Dette er definitivt ikke en sitcom, og det er ikke en lesbisk versjon av Sex in the city: The L-word går betraktelig mye dypere i de mørke delene enn som så.

Men det mest fremtredende med serien er at den er SEXY. Virkelig sexy. Ikke bare er Jennifer Beals helt überhot, men de andre holder definitivt følge.
Og de har sex.
Mye.

 

Fakta