En innføring i ADL

teori og intervensjon

Dette er den første læreboken om ADL (aktiviteter i dagliglivet) i Norge. Boken henvender seg primært til ergoterapeut- og vernepleierstudenter, men vil også være relevant for andre som tar helsefaglig grunnutdanning eller videreutdanning på høyskolenivå. Les mer
Vår pris
438,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 438,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Dette er den første læreboken om ADL (aktiviteter i dagliglivet) i Norge. Boken henvender seg primært til ergoterapeut- og vernepleierstudenter, men vil også være relevant for andre som tar helsefaglig grunnutdanning eller videreutdanning på høyskolenivå.


Boken gir en samlet fremstilling av ADL som kunnskapsfelt. Den har både et teoretisk og praktisk innhold. I de innledende kapitlene beskrives grunnleggende teori om ADL. Her presenteres grunnlagstenkningen ADL-intervensjon baseres på, ADL settes i en historisk sammenheng og det presenteres det vesentligste teoretiske bidraget innenfor ADL som kunnskapsfelt.


I de avsluttende kapitlene beskrives konkret hvordan man går frem for å kartlegge, trene, tilrettelegge og vedlikeholde ADL-funksjonen til mennesker med ulike fysiske funksjonsnedsettelser. Denne delen av boken er så praktisk lagt opp at den er egnet for å ta med seg ut i praksisstudier. Dette gjelder spesielt kapitlet som konkret beskriver prosedyrer og prinsipper når det gjelder ADL-trening og tilrettelegging overfor mennesker ulike funksjonsnedsettelser.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Høyskoleforl.
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 276
ISBN: 9788276346619
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger