Kunsten å lede seg selv

ny innsikt - bedre gjennomslagskraft

; Per Frogner (Oppleser)

På jakt etter noen som kan hjelpe deg med å bli mer fornøyd med hverdagen? Suksessforfatter og næringslivs-coacher Randi B. Noyes er rette kvinne for oppgaven! Les mer
Vår pris
298,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 298,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka


Kunsten å lede seg selv er selvledelse i praksis og bygger bl.a. på vår viten om emosjonell intelligens. Den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, oppdage dine sterke sider, bli flinkere til å kommunisere og til å håndtere stress - og derved få større gjennomslagskraft som medarbeider, partner og forelder. Boken kom ut første gang i 1995 og er hittil trykt i mer 50 000 eksemplarer.

Randi B. Noyes viser hvordan vi kan ta i bruk vår emosjonelle intelligens, som handler om evnen til å kjenne, forstå og bearbeide følelser. Forskning har vist at emosjonell intelligens gir resultater, både i privatlivet og i arbeidslivet. Å være en god mor eller far - eller en god leder - betyr å kunne påvirke sine egne og dernest barnas eller de ansattes følelser, og ta gode, bevisste avgjørelser. Randi B. Noyes har mer enn 20 års erfaring i lederutvikling og teambygging, gjennom seminarer, foredrag og coaching i Norge og USA. Med suksessboken Kunsten å lede seg selv som er solgt i 50.000 eksemplarer, ble norske Randi B. Noyes sølvvinner i "Book of the Year"-pristutdelingen i kategorien "Business" i USA, 2001.

"Så sikkert som at emosjonell intelligens er vitenskapelig fundert, er det også en kunst å kunne utnytte den. Denne boken gir et innblikk i den kunsten. Boken er informativ, personlig, inspirerende og provoserende, samtidig som den er full av anekdoter og hendelser fra det virkelige liv."
 - John D. Mayer, professor i psykologi, University of New Hampshire

Nå har du muligheten til å la hennes prisvinnende ord strømme ut av høyttalerne, og få hjelp til å bli bedre kjent med deg selv, oppdage dine sterke sider, bli flinkere til å kommunisere og håndtere stress

Til forskjell fra mange andre bøker prøver ikke forfatteren av denne boken å forandre deg. I stedet ber hun deg se på ditt eget indre for å finne og bruke dine sterke sider. Boken bygger på fire prinsipper som et fundament for et lykkelig og suksessrikt liv både personlig og yrkesmessig:

   1. Sats på dine sterke sider - unngå det middelmådige, gå for det du brenner for
   2. Ta ansvar for ditt eget liv - med alt det innebærer av frihet, valg og konsekvenser
   3. Vær tro mot deg selv - kjenn dine dypeste ønsker, mål og verdier
   4. Bruk din emosjonelle intelligens - ved å ta i bruk følelsene, vil du også kunne foreta bedre valg

"Akkurat som toppen av et isfjell begynner nå viktigheten av emosjonell intelligens å oppdages. Kunsten å lede seg selv er en fremragende bok som lærer deg hvordan du kan oppdage dette mektige verktøyet som bor i deg, for å utnytte det i ditt personlige, profesjonelle og offentlige liv."

 - Dr. Stephen R. Covey, forfatter av bestselgeren "The 7 Habits of Highly Effective People"

 


 

 


 

 

Fakta