Memo-håndboka

den enkleste veien til bedre eksamen

Det handler om teknikk. Informasjonen får en billedlig assosiasjon, blir visualisert og lagret i langtidshukommelsen ved å knytte den til lokaliteter eller reiseruter. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Bli med enda lenger inn i Oddbjørn Bys fascinerende hukommelsesprogram. Håndboka retter seg mot studenter på videregående og universitet. By gjennomgår pensum i alle de viktige fagene på videregående skole: Språkfagene engelske, tysk, fransk, spansk og italiensk er med, det samme er juss og medisin, biologi, kjemi, historie og geografi og veldig mye mer. Til alle fagene lærer han bort teknikkene som gjør det forbløffende enkelt å huske ting du aldri før har husket.

Frisøren, blondina og pensjonisten
Se Bokklubben web-tv med Oddbjørn By: 1 minutt om hukommelse"Skaff meg en frisør, en blondine og en pensjonist, så skal jeg lære dem 1000 desimaler av pi på ti timer," skrev Oddbjørn By til TV2. Tv-kanalen tok ham på ordet, og utrolig nok: to av deltakerne klarte å memorere 1005 desimaler riktig, og den siste klarte flere hundre. "Det har skjedd noe i hodet mitt, jeg ser ting på en annen måte," sier en av deltakerne. Boka inneholder også omfattende appendiks med fakta som du kan memorere og bruke til å briljere i selskapslivet.

 

Fakta