Matsprell i naturens verden

; Kari Bay Haugen ; Anne Siri Brandrud ; Jahn Throndsen (Illustratør) ; Inger-Lise Østmoe (Illustratør)

Dette er en sprelsk kokebok for alle matglade turgåere. Med utgangspunkt i de populære radioprogrammene til NRK P1 - Naturens Verden - har naturkokken og soppeksperten Inger-Lise Østmoe laget en bok med kjente vekster, trær, bær og sopp i våre nærområder, men med vekt på ukjente og overraskende smakskombinasjoner. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Dette er en sprelsk kokebok for alle matglade turgåere. Med utgangspunkt i de populære radioprogrammene til NRK P1 - Naturens Verden - har naturkokken og soppeksperten Inger-Lise Østmoe laget en bok med kjente vekster, trær, bær og sopp i våre nærområder, men med vekt på ukjente og overraskende smakskombinasjoner. Bjørkesorbet, kantarelldram, blomstersalat eller granskuddsirup, bare for å nevne noen. Temaene i boka dekker alle årstidene fra tidlig vår til sen høst med verdifulle tips om sylting, tørking og frysing for vintersesongen. Programlederen Kari Bay Haugen og matkultur-eksperten Anne Siri Brandrud bidrar selvsagt i boka med gode historier og egne oppskrifter.

Fakta

Innholdsfortegnelse


Dette er en sprelsk kokebok for alle matglade turgåere. Med utgangspunkt i de populære radioprogrammene til NRK P1 - Naturens Verden - har naturkokken og soppeksperten Inger-Lise Østmoe laget en bok med kjente vekster, trær, bær og sopp i våre nærområder, men med vekt på ukjente og overraskende smakskombinasjoner. Bjørkesorbet, kantarelldram, blomstersalat eller granskuddsirup, bare for å nevne noen. Temaene i boka dekker alle årstidene fra tidlig vår til sen høst med verdifulle tips om sylting, tørking og frysing for vintersesongen. Programlederen Kari Bay Haugen og matkultur-eksperten Anne Siri Brandrud bidrar selvsagt i boka med gode historier og egne oppskrifter. Levert av © FS Informasjonstjenester