Døden går i flosshatt

; Rune Larsstuvold (Oversetter)

Serie: Gideon Fell 2

John Dickson Carrs mesterverk fra 1933 - for første gang på norsk! .Ikke siden Jack the Rippers tid har denne byen blitt så terrorisert av en mystisk fremmed som slår til og forsvinner sporløst, som med bedriftene til det djevelske kriminelle geniet kjent som . Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

John Dickson Carrs mesterverk fra 1933 - for første gang på norsk! .Ikke siden Jack the Rippers tid har denne byen blitt så terrorisert av en mystisk fremmed som slår til og forsvinner sporløst, som med bedriftene til det djevelske kriminelle geniet kjent som .Den gale hattemakeren`. Dette skriver London-journalisten Philip Driscoll i Daily Recorder. Litt senere blir han funnet død på trappetrinnene ved Traitor`s Gate i the Tower - med en armbrøstpil i hjertet, og en stjålet flosshatt på hodet. London-politiet står overfor en særdeles dristig morder, og behøver hjelp. De sender bud på dr. Gideon Fell, som får i oppgave å løse enda en komplisert mordgåte. Han må oppklare et særdeles fascinerende mysterium som inneholder noen små gipsdukker, en mystisk telefonstemme - og et til nå uutgitt manuskript av Edgar Allan Poe.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Thriller forl.
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 263
ISBN: 9788292683057
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The mad hatter mystery
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

John Dickson Carrs mesterverk fra 1933 - for første gang på norsk! ´Ikke siden Jack the Rippers tid har denne byen blitt så terrorisert av en mystisk fremmed som slår til og forsvinner sporløst, som med bedriftene til det djevelske kriminelle geniet kjent som ´Den gale hattemakeren`. Dette skriver London-journalisten Philip Driscoll i Daily Recorder. Litt senere blir han funnet død på trappetrinnene ved Traitor`s Gate i the Tower - med en armbrøstpil i hjertet, og en stjålet flosshatt på hodet. London-politiet står overfor en særdeles dristig morder, og behøver hjelp. De sender bud på dr. Gideon Fell, som får i oppgave å løse enda en komplisert mordgåte. Han må oppklare et særdeles fascinerende mysterium som inneholder noen små gipsdukker, en mystisk telefonstemme - og et til nå uutgitt manuskript av Edgar Allan Poe.
Levert av © DnBB AS