Krigføringens kunst

; Thor Dag Halvorsen (Oversetter)

En klassiker i ny, illustrert praktutgave. Krigføringens kunst (The Art of War) er blant verdens mest siterte bøker. Den ble skrevet av den kinesiske offiseren Sun Zi for over 2400 år siden, og med forbløffende gyldighet kaster teksten lys over vår tid. Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris kr 339,-

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

En klassiker i ny, illustrert praktutgave. Krigføringens kunst (The Art of War) er blant verdens mest siterte bøker. Den ble skrevet av den kinesiske offiseren Sun Zi for over 2400 år siden, og med forbløffende gyldighet kaster teksten lys over vår tid.
Det er et tidløst filosofisk verk med stor verdi for ledelse, bedriftsstrategi og militær taktikk, men også for dagliglivet. De korthugde læresetningene er allmenngyldige lærdommer om hvordan konflikter vinnes på smidigste vis, uten ødeleggelser eller blod på sverdet.
Teksten er oversatt av Thor Dag Halvorsen etter Samuel B. Griffiths veletablerte tolkning. I tillegg inneholder denne utgaven kommentarer og utdrag fra andre klassiske verk om strategi og ledelse. Boken er innbundet i kinesisk finsilke og rikt illustrert.

Fakta