Tusen strålende soler

; Elisabet W. Middelthon (Oversetter)

Khaled Hosseinis roman Drageløperen er blitt en av de virkelig store suksessene blant oversatt litteratur her i landet. Nå kommer forfatteren med en ny roman, som møtes med stor forventning. Denne gangen er det kvinnene som står i sentrum, og romanen provoserer og opprører, for Taliban er et ubegripelig ondt regime. Les mer
Vår pris
297,-
Spar
42,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 297,-
Spar: 42,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Khaled Hosseinis roman Drageløperen er blitt en av de virkelig store suksessene blant oversatt litteratur her i landet. Nå kommer forfatteren med en ny roman, som møtes med stor forventning. Denne gangen er det kvinnene som står i sentrum, og romanen provoserer og opprører, for Taliban er et ubegripelig ondt regime.

"Tusen strålende soler" følger to kvinneliv: Mariam og Laila. Mariam vokser opp i en jordhytte utenfor landsbyen, hvor hun dyrker forestillingen om pappaen som besøker henne en gang i uka, men som verken kan eller vil behandle dette barnet som hans ti andre. Femten år gammel blir hun giftet bort til den betydelig eldre Rasheed, som flytter henne til Kabul og kler henne i Burka.

ANMELDELSER:

Terningkast 6 VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Schibsted forlagene
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 428
ISBN: 9788251623384
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: A thousand splendid suns
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger