Gud

en vrangforestilling

; Finn B. Larsen (Oversetter) ; Ingrid Sande Larsen (Oversetter)

"Gud er en vrangforestilling, og de troende nyter altfor høy respekt." Richard Dawkins går ikke av veien for å provosere. Målet hans er simpelthen å motbevise guds eksistens med saklige, vitenskapelige argumenter. Les mer
Vår pris
348,-
Spar
50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 348,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Dawkins fyrer løs mot både kristendom, islam og jødedom. Religion unnslipper debatt alt for lett, mener han. Han vil bevise at gud er en rent menneskelig konstruksjon. Gjennom polemikk og professoral tyngde bygger han opp argumentasjonen.

Religion som samfunnsproblem
Samtidig som Europa blir stadig mer sekularisert, sørger framveksten av religiøs fundamentalisme for en dramatisk og farlig splittelse i opinionen verden over. I mange land tjener religiøse dogmer fra middelalderen fortsatt til å krenke grunnleggende menneskerettigheter til kvinner og homofile. Og alt dette bunner i en tro på en gud hvis eksistens mangler bevis av enhver art.

I Gud. En vrangforestilling legger Dawkins fram kraftfulle bevis som gjendriver religion av alle slag og gjør det i et krystallklart, spirituelt og kraftfullt språk som har gjort ham berømt. Det er en grundig underbygd og fascinerende polemikk som er obligatorisk lesning for alle som er interessert i dette emosjonelle og viktige temaet. I en verden preget av religionskonflikter er Dawkins bok høyaktuell: Provoserende lesning for noen, frydefull for andre - og svært interessant for alle!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Monstro Bok
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 406
ISBN: 9788292769027
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The God delusion
Format: 23 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger