Memo

den enkleste veien til bedre hukommelse

; Siri J. Egeland (Illustratør)

Tips: Kaster du klær inn i vaskemaskinen, men glemmer å henge dem til tørk? Legg en appelsin på sengen og tenk på klesvasken - så husker du å henge opp klærne før du legger deg. Les mer
Vår pris
179,-
Spar
120,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 179,-
Spar: 120,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Husket du å ta tran i dag? Var det i dag du tok den, eller var det i går? Og hvor mange paraplyer har du egentlig lagt igjen rundt omkring? Og hva var koden til alarmen, igjen?

Oddbjørn By er norgesmester i hukommelse. I årets nyttigste bok, Memo, får du hans detaljerte oppskrifter for å huske alt fra navn og pensum til dansetrinn og PIN-koder.

Mental reiserute til et nytt og bedre liv
Oddbjørn Bys geniale teknikk går ut på å bruke informasjon som allerede finnes i langtidshukommelsen, i stedet for å streve med å presse informasjon inn i den ofte fullstappede korttidshukommelsen. Ved at man knytter det man ønsker å memorere til noe som allerede er kjent, oppnår man at det sitter mye bedre.

Mange små hverdagsproblemer løser seg en gang for alle ved å ta i bruk prinsippene fra Memo. Paraplyen husker du enkelt ved å  henge den i jakkelomma eller sette den i en sko når du er på besøk, for det er tvilsomt om du går hjem uten jakke eller sko.

Memo er en investering. Gi deg selv en mindre irriterende hverdag, bedre eksamensresultater eller overlegen evne til å huske navn på forretningsforbindelser.

Uunnværlig!

 

Fakta