1001 bøker du må lese før du dør

Peter Boxall (Redaktør) ; Kjell Olaf Jensen (Oversetter)

Les om dine egne favoritter, og kryss gjerne av de du har lest, og bli tipset om nye mulige favoritter. Fra Kafka og Tolstoj til Jostein Gaarder og Anne B. Ragde - her er alle de store! Les mer
Vår pris
348,-
Spar
50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 348,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

I dette utmerkede referanseverket kan du lese om bøker og forfattere som har begeistret lesere gjennom tidene. Det er en skarpsindig guide til skjønnlitteratur som har hatt en innflytelse - enten som følge av rosende omtale eller som klassikere i sin tid.


Solid utvalg
Utvalget av bøker er gjort av et internasjonalt team av forfattere, kritikere, akademikerer og journalister. 1001 bøker du må lese før du dør tørker støv av gamle klassikere, men guider deg også trygt gjennom vrimmelen av bøker som er utgitt i nyere tid. Boka er illustrert med over 600 bilder av bokomslag, forfattere, plakater, samt sitater fra bøkene og forfatterne. Blant de 1001 boktitlene som er presentert finner du 25 norske bøker. Dette er kort og godt boka over alle bøker for alle som liker å lese!

 

 

 • Fra klassikere til moderne skjønnlitteratur
 • Morsomme sitater og bilder
 • 25 norske bøker
 • FAKTA
  Utgitt:
  Forlag: Orion
  Innbinding: Innbundet
  Språk: Norsk Bokmål
  Sider: 960
  ISBN: 9788245808353
  Utgave: 1. utg.
  Orig.tittel: 1001 books
  Format: 22 x 17 cm
  KATEGORIER:

  Bla i alle kategorier

  VURDERING
  Gi vurdering
  Les vurderinger

  1001 bøker du må lese før du dør er et referanseverk over bøker og forfattere som har begeistret lesere over hele verden gjennom tidene. Det er en skarpsindig guide til skjønnlitteratur som har hatt en innflytelse - enten som følge av rosende omtale eller som klassikere av sin tid. Utvalget av bøker er gjort av et internasjonalt team av forfattere, kritikere, akademikere og journalister. Boken starter - som seg hør og bør - med 1001 natt, som rommer noen av de mektigste og resonansrike verkene i all historiefortelling. 1001 bøker du må lese før du dør tørker støv av gamle klassikere, men er også en glimrende guide til å orientere seg i vrimmelen av bøker som er utgitt i nyere tid. Boken er illustrert med over 600 bilder av bokomslag, forfattere, plakater, samt sitater fra bøkene og forfatterne. Blant de 1001 boktitlene som er presentert finner du 25 norske bøker. Dette er kort og godt den ideelle bok for alle som liker å lese!
  Levert av © DnBB AS