Eventyr fra jordens hjerte

Rodinia

Märtha Louise, prinsesse, datter av Harald V, konge av Norge (Redaktør) ; Kirsti Birkeland (Redaktør) ; Kristin Lyhmann (Redaktør)

 • 67 magiske eventyr fra 50 land og kulturer
 • Gode historier og fantastiske illustrasjoner
 • Underholdning for hele familien
 • Les mer
  Vår pris: 449,-
  (Innbundet)

  Fri frakt!
  Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Om boka

  For tre år siden startet Prinsesse Märtha Louise og de to fortellerne og forfatterne Kirsti Birkeland og Kristin Lyhmann jobben med å samle eventyr fra hele verden. Nå foreligger endelig første bind i dette fantastiske verket.

  Moderne Asbjørnsen og Moe
  For å samle eventyrene er det tatt i bruk tradisjonelle eventyrsamler-triks. De knyttet for eksempel til seg en pakistaner bosatt i Norge. Han hadde tidligere reist rundt i Punjab et år og festet til papiret eventyr som aldri har vært skrevet ned før. 35 av de 100 eventyrene i første bind er ikke tidligere oversatt til norsk.

  Dette er en bok for både barn og voksne. Ambisjonen har vært at alle elever i den norske skole skal kunne finne minst ett eventyr fra sin språkkultur i boka. Eventyrene er en innfallsvinkel til å forstå hverandres kulturer.

  Eventyrlig prosjekt
  Alle eventyrene har nye illustrasjoner. Hvert eventyr er illustrert av en illustratør med røtter i den kulturen eventyret er fra. De skal gi både leseren og lytteren et glimt inn i andre kultureres farger, former, dyr og landskap. Når man ser på antall innsamlede eventyr og illustrasjoner, er dette det største eventyrverket laget på verdensbasis. Utover høsten skal prinsessen turnere rundt i Norge med eventyrene fra første bind. Vi gleder oss!

  Fakta