Stress og det lille øyeblikks avspenning

Boken ser stress ut fra en psykologisk synsvinkel. Den forklarer hvordan hjernen reagerer på stress og hvordan det igjen påvirker kroppen. Boken gir deg verktøy til å bli bevisst på hva som stresser deg og hva du kan gjøre med det gjennom ulike stressmestrings- og avspenningsøvelser. Les mer
Vår pris
226,-
Spar
22,-

Veil. pris: 248,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 226,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 248,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

I dag er stress nærmest blitt en folkesykdom. Vi stresser når hverdagen er travel, og når vi har mange ulike gjøremål som skal gjennomføres samtidig. Men stress kan skyldes mer enn at vi har dårlig tid. Vi kan være stresset hvis vi ikke føler at vi mestrer de utfordringene vi står overfor, fordi vi synes det er vanskelig å si nei, eller fordi vi har dårlig samvittighet. Forhold som ligger langt tilbake i tid eller dypt i oss kan gjøre oss disponert for stress.

"Å være seg bevisst seg selv og sin tilværelse gir oss
muligheten til å unngå stress og til å foreta oss
noe som kan forebygge og redusere stress."

Lever vi med vedvarende stress, risikerer vi å bli syke. Derfor trenger vi avknapper som kan hjelpe oss til å senke skuldrene og få stresset ut av kroppen. Denne boka gir deg et verktøy til å bli bevisst hva som stresser deg, og hva du kan gjøre med det. Du får konkrete forslag til en rekke avspenningsøvelser og andre ting som vil hjelpe deg når stresset bygger seg opp.

Forfatter Anne Brudevold er psykolog og mensendieck-fysioterapeut. Hun har forsket på fenomenet stress i en årrekke. I tillegg til sin psykologpraksis holder hun kurs og foredrag om stress og stressmestring for bedrifter og organisasjoner.

Fakta