100 år med kokebøker

mat, historie og mennesker

Boken handler om utviklingen i norsk kokeboklitteratur fra 1900 til i dag. Her kan man blant annet lese om hva 2. verdenskrig gjorde med maten og hvilke bøker og forfattere som satte spor etter seg på 1900-tallet. Les mer
Vår pris
348,-
Spar
50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 348,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 398,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Boken handler om utviklingen i norsk kokeboklitteratur fra 1900 til i dag. Her kan man blant annet lese om hva 2. verdenskrig gjorde med maten og hvilke bøker og forfattere som satte spor etter seg på 1900-tallet. Forfatteren anbefaler i tillegg 11 av sine favorittkokebøker og gir tips til samlere. Boken inneholder også eksempler på tidligere tiders oppskrifter. Med kilder.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aftenposten
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 199
ISBN: 9788299743518
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger