Lollipop-skoene

; Pernille Rygg (Oversetter)

Den etterlengtede oppfølgeren til bok- og filmsuksessen Sjokolade. Like dramatisk, like forførende .; like magisk. Dette er historien om to hekser .; en god og en ond. Den gode heksen, som kaller seg Yanne Charbonneau, driver et konfektmakeri på Montmartre. Les mer
Vår pris: 349,-
(Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Yanne Charbonneau driver et konfektmakeri på Montmartre. Hun har to barn som hun elsker over alt: Annie og Rosette. Det er også en mann i livet hennes, godhjertede Thierry. Men ikke alt er slik det burde være. Yanne og eldstedatteren Annie lever på en løgn. Deres egentlige navn er Vianne og Anouc Rocher, de er på flukt og de skjuler mørke hemmeligheter. Når den forførende, men også djevelske Zozie de L'Alba dukker opp i de røde lollipop-skoene, blir de innhentet av fortiden.

Liten forskjell på godt og ondt
Zozie er den onde heksa i dette eventyret, og snart begynner vinden å ule. Det er et varsel om at det er på tide å bryte opp igjen og søke en ny havn. Slik Vianne har gjort flere ganger tidligere. Men denne gangen vurderer Vianne å ta opp kampen. Da må hun sette alt på spill, møte sine innerste redsler og kalle på de magiske kreftene for å bekjempe selveste Ondskapen.

Joanne Harris ønsket å illustrere det faktum at forskjellen på godt og ondt kan være liten. Og det å velge mellom dem er ikke bare lett.

Fakta