I all evighet

; Dag Heyerdahl Larsen (Oversetter)

Serie: Kingsbridge 2

«La deg ikke avskrekke av tittelen eller tykkelsen på Ken Folletts bok I all evighet for her kan du bli ettertrykkelig underholdt av en forrykende historisk roman.»

, VG Terningkast 5
På allehelgensdag i året 1327 sniker fire barn seg ut av katedralbyen Kingsbridge. I skogen ser de to menn bli drept. Som voksne blir livene deres flettet i hverandre av ambisjon, kjærlighet, grådighet og hevn. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

På allehelgensdag i året 1327 sniker fire barn seg ut av katedralbyen Kingsbridge. I skogen ser de to menn bli drept. Som voksne blir livene deres flettet i hverandre av ambisjon, kjærlighet, grådighet og hevn. I all evighet er en uavhengig oppfølger til Stormenes tid. Den foregår i den samme byen, men to hundre år senere, og handler om etterfølgerne til hovedpersonene i kjempesuksessen Stormenes tid.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Berit Kobro, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 1100
ISBN: 9788202275259
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: World without end
Format: 22 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«La deg ikke avskrekke av tittelen eller tykkelsen på Ken Folletts bok I all evighet for her kan du bli ettertrykkelig underholdt av en forrykende historisk roman.»

, VG Terningkast 5

«Ypperlig dramatikk. Ken Follett leverer 1101 sider som kan bli sommerens murstein av underholdning...Follett utsetter personene sine for så store påkjenninger at det kunne tatt knekken på hvem som helst i den virkelige verden. Men poenget med en underholdningsroman er jo å ikke la leseren få tid til å kjede seg, og det makter Follett - og oversetter Dag Heyerdahl Larsen - hele veien fram til siste side. Dette er en solid underholdningsroman.»

, Dagbladet

På allehelgensdag i året 1327, sniker fire barn seg ut av katedralbyen Kingsbridge. I skogen ser de to menn bli drept.


Som voksne vil livene deres flettes sammen av kjærlighet, ambisjoner, grådighet og hevn. De kommer til å oppleve fremgang og sult, pest og krig. En av guttene reiser over hele verden, men kommer hjem til slutt. Den andre blir en mektig, korrupt adelsmann. En av jentene trosser den sterke, middelalderske kirken. Den andre forfølger en umulig kjærlighet. Og alle lever de i skyggen av de uforklarlige mordene de bevitnet den skjebnesvangre dagen i barndommen.

I all evighet er en frittstående oppfølger til Stormenes tid. Handlingen er lagt til den samme byen, Kingsbridge, men to hundre år senere. Levert av © DnBB AS