Slam

; Kyrre Haugen Bakke (Oversetter)

Ny roman fra Nick Hornby, forfatteren av High Fidelity og Gutter er gutter. Slam er en realistisk og usentimental bok for unge og voksne. Les mer
Vår pris: 288,-
Spar: 41,-
Veil. pris: 329,- (Innbundet)

Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Sam er 16 år. Hans største interesser i livet er rullebrett og jenter - i den rekkefølgen. Når han møter smellvakre Alicia, blir han stormforelsket. De to blir straks et par, men den første forelskelsen varer ikke lenge, og Sam slår opp. Så slipper Alicia bomben: Hun er gravid.

Tross foreldrenes ønske bestemmer Alicia seg for å beholde barnet, og Sam vikles inn i et farskap han ikke helt vet om han ønsker. Hvordan skal han takle å bli far i så ung alder? Morens hans var selv 16 da han ble født, og hun har i grunnen gjort det helt klart at det ikke akkurat var en fordel å få barn så tidlig.

Humor og realisme
Det hjelper heller ikke at Alicias foreldre er to snobbete viktigperer som gir Sam skylden for det hele. Det er bare én person som kan hjelpe Sam - helten hans, den legendariske skateren Tony Hawk. Sam tror han kan finne løsningen på problemene sine i Hawks selvbiografi. Men Tony Hawk kan ikke gi svar denne gangen, eller kan han det?

Med en stor porsjon humor og en solid dose realisme tar Nick Hornby opp temaet tenåringsgraviditet. Slam er en roman som retter seg mot både yngre og voksne lesere.

 

Fakta