Ung sorg

14 unge om døden og livet videre

; Marit Slagsvold ; Jo Michael (Illustratør)

Å miste noen man er glad i, kan være skremmende, forvirrende, trist, ensomt og uvirkelig. Men ingen sorg er lik. For noen er sorgen sterk, krevende og til stede hele tiden. For andre er den stille og kommer og går. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Å miste noen man er glad i, kan være skremmende, forvirrende, trist, ensomt og uvirkelig. Men ingen sorg er lik. For noen er sorgen sterk, krevende og til stede hele tiden. For andre er den stille og kommer og går. Det betyr ikke at den enes sorg er mer ekte eller riktigere enn den andres.


I denne boken møter vi 14 unge mennesker som alle har opplevd å miste noen i nærmeste familie. Deres historier viser sorgens mange og triste ansikter, men forteller også om styrke, livsglede og muligheter. Forhåpentligvis kan de unges historier inspirere til å komme videre når sorgen føles for tung.


Boken er også skrevet for alle som kjenner en ungdom som har mistet noen. De unges erfaringer gir innsikt i hvordan man kan være en støttende venn, nabo, terapeut, lærer eller slektning. Dessuten lar foreldre oss ta del i hvordan det er å være mor eller far når noen i familien dør.


Psykolog Atle Dyregrov har skrevet om sorgreaksjoner. Han gir råd til unge som har opplevd dødsfall og til deres nærmeste.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 256
ISBN: 9788203235740
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger