Ut av psykopatens grep

hvordan komme fri fra helsefarlige mennesker

; Inger Wesche

Det finnes mange hverdagspsykopater rundt oss . kvinner og menn som har psykopatiske trekk. De kan virke sjarmerende, rause og flinke, men møter de kritikk og motstand, kommer gjerne deres mørkere sider fram. Les mer
Vår pris
354,-
Spar
35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 354,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Det finnes mange hverdagspsykopater rundt oss . kvinner og menn som har psykopatiske trekk. De kan virke sjarmerende, rause og flinke, men møter de kritikk og motstand, kommer gjerne deres mørkere sider fram. Slike mennesker er helsefarlige. De forsøker å få makt og kontroll over sine partnere, barn, søsken eller andre familiemedlemmer, og de står ofte bak mobbing og bitre konflikter på arbeidsplassene. De som rammes av deres hensynsløse og krenkende atferd, blir forvirret og vet ofte ikke hva de skal gjøre. Det er ikke alltid støtte og forståelse å hente hos utenforstående og i hjelpeapparat.
Ut av psykopatens grep er en bok til hjelp og støtte for ofrene. Ved å ta i bruk vilje, mot og indre kraft er det mulig å komme seg ut av grepet. Boka gir gode og konkrete råd, og den tar opp barnas situasjon og konsekvensene for dem . noe som ofte blir oversett i slike forbindelser. Boka er nyttig også for andre som vil vite mer om psykopatisk atferd og hvordan den kan ramme familier og arbeidsliv.

Fakta