Gomorra

en reise i camorraens økonomiske imperium og deres drøm om herredømme

; Jon Rognlien (Oversetter)

Roberto Savianos eksplosive avsløringer av camorraen i Napoli . en organisert kriminell organisasjon han sier er større enn den sicilianske mafiaen . førte til at han ble truet på livet og må ha bevæpnede vakter om han skal nærme seg hjembyen. Les mer
Vår pris: 336,-
Spar: 33,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Roberto Savianos eksplosive avsløringer av camorraen i Napoli . en organisert kriminell organisasjon han sier er større enn den sicilianske mafiaen . førte til at han ble truet på livet og må ha bevæpnede vakter om han skal nærme seg hjembyen. Saviano lever for øyeblikket i dekning i Roma. I flere år etterforsket den unge journalisten aktivitetene til camorraen . «Systemet» . i Napoli. Og mens mafiaen påberoper seg å være en slags stat i staten med æreskodeks og visse regler som følges, er camorraen en kriminell bedrift med maksimal profitt som eneste mål. Og medlemmene vil gjøre hva som helst for å nå dette målet. For Saviano representerer organisasjonen en slags avantgarde i den nye globaliserte verdensøkonomien som camorraen driver fram til sine mest ekstreme konsekvenser. Sammenhengen mellom Kina, havnen i Napoli og tekstilindustrien er der, men også våpensmugling, narkotikatrafikk og sterk aktivitet i bygningsbransjen.
Boken Gomorra er en blanding av sakprosa og fiksjon, og den er blitt en internasjonal bestselger. Bare i Italia er boken solgt i 1,2 millioner eksemplarer, den er tildelt flere litterære priser og utgis i mer enn 30 land.

Fakta