31 år på gress

"Under oppvarmingen prøver jeg å gjøre som treneren sa. Koble ut. Det er ikke enkelt. Jeg halter meg i gang. Før jeg blir varm ser jeg ut som en japansk turist, med et oppstykket ganglag på vei fra attraksjon til attraksjon. Les mer
Vår pris: 290,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 319,-  (Innbundet)
Leveringstid: Midlertidig tomt på lager

Om boka

Joachim er 31 år og fotballspiller i Molde. Klubben ligger på kvalikplass, og Joachim har innsett at han aldri kommer til å nå drømmen om å bli utenlandsproff og landslagsspiller. Karrieren er på hell, og selv ikke agenten hans, Erik Solér, ser ut til å bry seg. Joachim har derfor ingen betenkeligheter med å kombinere fotballkarrieren med festing, fyll og damer, selv om han innerst inne drømmer om en kjæreste. Så treffer han Nina, den fineste dama han noensinne har møtt. Og i bakgrunnen venter sesongens høydepunkt: hatkampen mot Rosenborg.

Troverdig fremstilling
31 år på gress er en lattervekkende, ironisk og engasjerende roman som viser vrangsida av norsk fotball. Tittelen på boka er et ordspill som både symboliserer Joachims 31 år lange fotballkarriere, samt at han forgjeves har ventet på å ta steget opp til de virkelig store navnene på fotballhimmelen. Miljøet er lett gjenkjennelig, og flere virkelige personer dukker opp. Forfatteren har selv sagt at han gjerne tramper på noen tær for å fremstille miljøet så troverdig som mulig. Dette er fotball-Norge slik du aldri kunne ha forestilt deg det!

Fakta