Kjøtt & vin

; Toralf Bølgen ; Mats Widén (Illustratør) ; Øivind Hånes (Innledning)

Mat og vin i utsøkt harmoni De gjør det igjen, Bølgen & Moi med venner: Lager en kokebok der mat og vin kombineres i utsøkt harmoni! Denne gangen er det kjøtt som står på menyen. Okse, svin, fugl, vilt, supper, gryter . Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Mat og vin i utsøkt harmoni De gjør det igjen, Bølgen & Moi med venner: Lager en kokebok der mat og vin kombineres i utsøkt harmoni! Denne gangen er det kjøtt som står på menyen. Okse, svin, fugl, vilt, supper, gryter .; både tradisjonelle og nyskapte retter. Boken inneholder ca 200 oppskrifter, alle retter akkompagneres av vintips.Trond Moi gir i rikt monn sin erfaring med leseren og lar seg inspirere til nye innfall i grytene, mens Bølgen formidler sin vinkunnskap og gir kombinasjonstips til det som serveres på tallerken og i glass. Øivind Hånes har skrevet teksten, Mats Widén har tatt fotografiene og Kenneth Hansen er art director.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 372
ISBN: 9788205384910
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger