Tid for thai
sunt, raskt og nam-nam fra smilets land
Yngve Ekern ; Nancy Bundt (Illustratør) ; Junie Kovacs (Innledning)
Matjournalist Yngve Ekern har i samarbeid med Junie Kovacs, innehaver og gründer av den kjente kokkeskolen Time for Lime, skrevet boka for deg som er nysgjerrig på thaimat og på dette vakre, smilende landet. Les mer
- Vår pris
- 354,-
- Spar
- 35,-
Veil. pris: 389,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Veil. pris: 389,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Matjournalist Yngve Ekern har i samarbeid med Junie Kovacs, innehaver og gründer av den kjente kokkeskolen Time for Lime, skrevet boka for deg som er nysgjerrig på thaimat og på dette vakre, smilende landet. Her finner du grundige og lettfattelige oppskrifter på de beste og mest kjente thairettene, og personlige små tekster om thailandsk kultur og møter med thaier.
Friske og sunne råvarer. Fargerikt og delikat på tallerkenen. Raskt og enkelt å tilberede. Hva mer kan man ønske seg? Thaimat er alt vi vil moderne mat skal være.