Tid for thai

sunt, raskt og nam-nam fra smilets land

; Nancy Bundt (Illustratør) ; Junie Kovacs (Innledning)

Endelig en stor bok om thaimat med ingredienser du finner i Norge!


Matjournalist Yngve Ekern har i samarbeid med Junie Kovacs, innehaver og gründer av den kjente kokkeskolen Time for Lime, skrevet boka for deg som er nysgjerrig på thaimat og på dette vakre, smilende landet. Les mer
Vår pris
354,-
Spar
35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 354,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Endelig en stor bok om thaimat med ingredienser du finner i Norge!


Matjournalist Yngve Ekern har i samarbeid med Junie Kovacs, innehaver og gründer av den kjente kokkeskolen Time for Lime, skrevet boka for deg som er nysgjerrig på thaimat og på dette vakre, smilende landet. Her finner du grundige og lettfattelige oppskrifter på de beste og mest kjente thairettene, og personlige små tekster om thailandsk kultur og møter med thaier.


Friske og sunne råvarer. Fargerikt og delikat på tallerkenen. Raskt og enkelt å tilberede. Hva mer kan man ønske seg? Thaimat er alt vi vil moderne mat skal være.

Fakta