Tid for thai
sunt, raskt og nam-nam fra smilets land
Yngve Ekern ; Nancy Bundt (Illustratør) ; Junie Kovacs (Innledning)
«Endelig en stor bok om thaimat på norsk! I denne boka finner du oppskriftene på alle de beste og mest kjente rettene med personlige små tekster om thailandsk kultur og møter med thai-folk" Appetitt»
Matjournalist Yngve Ekern har i samarbeid med Junie Kovacs, innehaver og gründer av den kjente kokkeskolen Time for Lime, skrevet boka for deg som er nysgjerrig på thaimat og på dette vakre, smilende landet. Les mer
- Vår pris
- 354,-
- Spar
- 35,-
Veil. pris: 389,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ikke i salg
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Veil. pris: 389,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ikke i salg
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Matjournalist Yngve Ekern har i samarbeid med Junie Kovacs, innehaver og gründer av den kjente kokkeskolen Time for Lime, skrevet boka for deg som er nysgjerrig på thaimat og på dette vakre, smilende landet. Her finner du grundige og lettfattelige oppskrifter på de beste og mest kjente thairettene, og personlige små tekster om thailandsk kultur og møter med thaier.
Friske og sunne råvarer. Fargerikt og delikat på tallerkenen. Raskt og enkelt å tilberede. Hva mer kan man ønske seg? Thaimat er alt vi vil moderne mat skal være.
- FAKTA
-
Utgitt:
2008
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 156
ISBN: 9788202272920
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 23 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger
«Endelig en stor bok om thaimat på norsk! I denne boka finner du oppskriftene på alle de beste og mest kjente rettene med personlige små tekster om thailandsk kultur og møter med thai-folk" Appetitt»
«En veiviser til det sunne, asiatiske kjøkkenet når du må handle råvarene i norske butikker. Aftenposten-journalist Ekern har vært på Ko Lanta og lært grunnreglene. Hjemme har han lett etter autentiske råvarer eller fullgode alternativer. Resultatet er en solid norsk thaimat-bok.Verdt å lese: Ekern er først og fremst en lettbeint skribent som kan nytes uten mat til.Verdt å bruke: Instruktivt om råvarer, lettfattelige oppskrifter. Hva mer kan du forlange?" Borghild Fiskå, Stavanger Aftenblad»