Broder Odd

; Frank Lie (Oversetter)

Odd Thomas har ankommet St.Bartholomeus' kloster i fjellene i California. Omgitt av munker, vennlige nonner og unge studenter i et rolig miljø ønsker han å finne meningen med livet etter å ha vært jaget av desperasjon siden tapet av hans sjelevenn. Les mer
Vår pris
129,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 129,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Odd Thomas har ankommet St.Bartholomeus' kloster i fjellene i California. Omgitt av munker, vennlige nonner og unge studenter i et rolig miljø ønsker han å finne meningen med livet etter å ha vært jaget av desperasjon siden tapet av hans sjelevenn. Odd Thomas er èn av 4 som har oppsøkt klosteret som gjester. En av de andre gjestene er en verdensberømt fysiker som fortsetter å forske på sine egne teorier nede i katakombene på klosteret.


Det er en kald årstid og klosteret er omsluttet av dyp snø og iskald vind og den vennlige stemningen som omgav klosteret forsvinner raskt når Odd Thomas oppdager skyggelignende vesener som varsler død og ulykke. Ingen andre ser ut til å nære de farer som nå truer de som bor på klosteret og Odd Thomas finner ut at han er i besittelse av svært uvanlige evner - og at han står overfor en fiende som overgår alt han noengang har forestilt seg.

Fakta