Norsk mat med ny vri

; Kjell Ove Storvik (Illustratør)

Tradisjonelle norske retter og gode norske råvarer blir laget og brukt på en annerledes måte. Her får du en rekke oppskrifter på hvordan man kan lage nye og spennende retter av både de norske tradisjonelle rettene og de gode norske råvarene. Les mer
Vår pris
248,-
Spar
151,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 248,-
Spar: 151,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Her får du en rekke oppskrifter på hvordan man kan lage nye og spennende retter basert på de norske tradisjonelle rettene, selvfølgelig med de beste råvarene norsk natur har å by på. Fenalår med selleriremulade og ertesuppe med timianskum får garantert munnen til å løpe i vann hos selv den mest matleie middagsgjest.

"Han har lagt fra seg jåleriet på gourmetrestaurantene"
Dagbladet

Kortreist mat - langreist kokk
Lars Barmen er en av våre mest folkekjære kokker, med lang fartstid i tv og på radio. Han har vært soussjef på Bagatelle og har ti år på kokkelandslaget bak seg. Men visste du at han også har vært kokk i Singapore i fem år? Hans inngående kjennskap til det asiatiske og det norske kjøkken har muliggjort smakskombinasjoner som gir nye og uventede lykkeopplevelser for smaksløkene. Nam!

Fakta