Verdens beste

Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks

; Trygve Indrelid (Illustratør)

Eyvind Hellstrøm dro ut til verdens beste kokker for å få dem til å smake verdens beste laks. Den er norsk. En etter en må bare si seg enig med Hellstrøm: Verdens beste laks er norsk.


Med på reisen var også stjernefotograf Trygve Indrelid. Les mer

Vår pris: 410,-
Spar: 40,-
Veil. pris: 450,- (Innbundet)

Fri frakt!
Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Eyvind Hellstrøm dro ut til verdens beste kokker for å få dem til å smake verdens beste laks. Den er norsk. En etter en må bare si seg enig med Hellstrøm: Verdens beste laks er norsk.


Med på reisen var også stjernefotograf Trygve Indrelid. Hans bilder åpner dørene til hemmelighetsfulle, fascinerende verdener. Han slipper tett på bokens chefer, en makeløs stjernerekke fra Paul Bocuse til vår egen Geir Skeie. Kokkene er nærmest folkehelter i egne land. Vi får nære portretter av slående personligheter i tekst og bilde.


Men hovedpersonen er likevel den norske laksen. Gamle begrensninger og fordommer kastes til side. Oppskriftene er enkle, inspirerende og får deg til å tenke i helt nye baner, slik at først gjennom denne boken vil laksens smak, egenskaper og muligheter nytes og verdsettes til fulle.


Eyvind Hellstrøm er chef på Restaurant Bagatelle i Oslo, med 2 stjerner i Guide Michelin. Han er Norges mest populære kokebokforfatter og prisbelønt programleder for seerfavoritten "Hellstrøm rydder opp". Han har mottatt den franske republikkens høyeste utmerkelser for sitt virke, og har i tiår vært blant lederskikkelsene i moderne nordisk kjøkken.

Fakta