Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt

; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

Fortellingen om Henry, den kinesiske gutten, og Keiko, den japanske jenta, begynner i 1942. Handlingen tar sted i Seattle under andre verdenskrig. Med grunnlag i en omfattende og dyptgående kunnskap maler Jamie Ford et livaktig portrett av en forvirrende og kritisk epoke i amerikansk historie. Les mer
Vår pris
308,-
Spar
31,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 308,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  • Les utdrag fra Hotellet på hjørnet av Bitter og søt

Fortellingen om Henry, den kinesiske gutten, og Keiko, den japanske jenta, begynner i 1942. Handlingen tar sted i Seattle under andre verdenskrig. Med grunnlag i en omfattende og dyptgående kunnskap maler Jamie Ford et livaktig portrett av en forvirrende og kritisk epoke i amerikansk historie.

Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt er en rørende historie om den dype kjærligheten og lengselen mellom disse to unge menneskene, som blir atskilt under interneringen av japansk-amerikanere under annen verdenskrig. Bokens historiske elementer er dyptpløyende og grundige, men de er nennsomt vevet inn i fortellingen om disse to unge menneskene.

Boka gir oss et glimt av de skadene krigen voldte - ikke de overveldende skadene på slagmarken, men de kalde, grusomme skadene på enkeltmenneskers hjerte og medmenneskelighet.

Romanen forteller oss om en skamfull del av amerikansk historie, og formaner oss til å ta vår egen samtid til nærmere ettersyn og ta oss i akt slik at vi ikke igjen begår tilsvarende urett.

Det er en svært velskrevet fortelling som bør appellere til alle som liker skjønnlitteratur og historie. Det er en bok som vil få deg til å tenke, og som definitivt vil få deg til å føle.

En fullt ut imponerende, gripende og henrivende debut.

"En bok alle kommer til å snakke om, og den beste du vil lese i år."
Anne Frasier, USA TODAY

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pantagruel
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 286
ISBN: 9788279004097
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The hotel on the corner of Bitter & Sweet
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger