Sitt ned og hold kjeft

håndbok for deg som vil bli kvitt selvtilliten

 • Finn ditt rette nivå
 • Janteloven heldigvis tilbake
 • Krymp selvbildet før det er for sent
Les mer
Vår pris
243,-
Spar
36,-

Veil. pris: 279,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 243,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 279,-  (Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Du har et problem. Du har for mye selvtillit. Ambisjonene er større enn evnene. Mange selvhjelpsbøker forteller deg hvordan du kan forbedre dine evner, og de bøkene ljuger så det renner av sidene.

Selvtillit er et av de største problemene i vår tid. Mange mennesker har for mye av den, og det skaper ubehageligheter både for dem selv og andre. Mennesker med for mye selvtillit starter kriger, snyter på skatten og står i veien når du skal av bussen. Det finnes for mye selvtillit i verden, og den som finnes, er skjevt fordelt.

Du kommer aldri til å bli noe særlig bedre enn nå. Du kommer aldri til å skrive den store generasjonsromanen, score det avgjørende målet for Barcelona i mesterligafinalen eller ha sex med 22 år gamle tvillinger. Hvis dette er et problem, kan du gjøre noe med det. Du kan redusere selvtilliten!

Knut Nærum.
         Foto: Fredrik Arff

En verden som dyrker selvtillit er en verden på vei mot sammenbruddet. En verden hvor de sterke tråkker på de svake, og hvor de svake tror at de selv er sterke og dermed stadig får seg en på trynet.
Knut Nærum

Fakta

Om forfatteren

Knut Nærum (f. 1961) har skrevet en rekke bøker - og de fleste er ganske tøysete. Når han ikke skriver bøker, lager han teater eller deltar i NRKs satireprogram Nytt på nytt. I Sitt ned og hold kjeft deler han av sin visdom og erfaring - som den reneste selvhjelpsguru!