Salvadoreña

roman

; Bente Klinge (Oversetter)

Cecilia Samartin er en ny favoritt blant norske bokelskere. Nå har hun skrevet en vakker roman om å ta vare på hverandre og de store drømmene. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Som ung jente flykter Ana fra et krigsherjet El Salvador til et kloster i USA. Motvillig må hun siden forlate nonnenes fellesskap for å bli sendt til et rikmannshjem i California der hun skal passe familiens barn. På tross av sine egne følelsesmessige sår, er Ana i stand til å gi omtanke og lindring, og til slutt finner hun kjærligheten der hun minst ventet det.

150 000 nordmenn har kjøpt Cecilia Samartins bøker Señor Peregrino og Drømmehjerte. I Salvadoreña tar hun oss med på en ny, eksotisk reise i en vakker og fargerik roman. Samartins evner til å skildre den sterke kvinnen - som aldri gir opp håpet om et bedre liv - fengsler stadig nye lesere.


Cecilia SamartinCecilia Samartin (f. 1961) bor i USA. Familien hennes ble tvunget til å flykte fra Cuba under revolusjonen, noe som har satt sitt preg på livet hennes. Señor Peregrino ble hennes store gjennombrudd som forfatter, og i 2008 kom også romanen Drømmehjerte ut på norsk.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Juritzen forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 380
ISBN: 9788282050432
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Vigil
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger