Mitt landlige kjøkken

; Kari Finngaard (Illustratør)

Tradisjonsrike klassikere og ukomplisert jordnær mat er utgangspunktet for denne boken. Gleden ved å plukke bær og sopp og ta vare på alt naturen kan by på, er forutsetningene for rettene. Å lage mat sammen fra eget forråd gir dobbel nytelse. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Tradisjonsrike klassikere og ukomplisert jordnær mat er utgangspunktet for denne boken. Gleden ved å plukke bær og sopp og ta vare på alt naturen kan by på, er forutsetningene for rettene. Å lage mat sammen fra eget forråd gir dobbel nytelse. - Mormormat: Nytt liv til gamle, gode oppskrifter - De glemte røttene: Rotfruktene puttes i smakfulle supper, grønnsaksmos og duftende ovnsretter - Den allsidige frukthagen: Sylting og safting tilrettelagt for dagens kjøkken - Hjemmebakt: Smak og duft fra egen bakst av brød, kjeks og kaker Kari Finngaard er forfatter, fotograf og fast medarbeider på matstoff i Lev Landlig. Boka er et samarbeidsprosjekt med bladet Lev Landlig.

Fakta