Tid blir ikke borte

et øyeblikk! Så lenge det varer

Tiden verken kommer eller går. Tid er en dirrende streng i oss selv. Den gjennomsyrer eksistensen, våre talemåter og tanker og samspillet med alt omkring oss. Hvordan vi beveger oss i verden og hvor oppmerksomheten festes, har betydning for hvordan tiden erfares og hvilken vekt dagene får. Les mer
Vår pris: 263,-
Spar: 26,-

Veil. pris: 289,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Tiden verken kommer eller går. Tid er en dirrende streng i oss selv. Den gjennomsyrer eksistensen, våre talemåter og tanker og samspillet med alt omkring oss. Hvordan vi beveger oss i verden og hvor oppmerksomheten festes, har betydning for hvordan tiden erfares og hvilken vekt dagene får. Det er ikke den tid vi regner på som betyr mest. Det er den tid vi regner med, som kommer til å vare.
I Tid blir ikke borte skriver Kirsti Mathilde Thorheim poetisk og reflekterende om tidens eksistensielle betydning. Tid skaper også steder, og steder gjør noe med tidens måte å være i oss på. Tilknytning og tilstedeværelse. Fravær og lengsel. Boken har blitt en tankevekkende refleksjonsreise som starter ved Ona fyr og ender i fundamentale spørsmål om vår avgrensede tid i verden.

Fakta