Ritualer

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Serie: Flea Marley 1

Afrikansk overtro, rituelle lemlestelser, barneprostitusjon og narkotikamisbruk er ingredienser i denne velskrevne kriminalromanen. Dette er den tredje boken om Jack Caffery, men den første boken i serien som Mo Hayder kaller Walking Man. Les mer
Vår pris
312,-
Spar
67,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 312,-
Spar: 67,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Afrikansk overtro, rituelle lemlestelser, barneprostitusjon og narkotikamisbruk er ingredienser i denne velskrevne kriminalromanen. Dette er den tredje boken om Jack Caffery, men den første boken i serien som Mo Hayder kaller Walking Man.

Like etter lunsj en dag i april, ni fot under vann, griper politidykker Flea Marley i Bristol tak i en menneskehånd. At den ikke er festet til en arm, er foruroligende nok. Mer foruroligende er det imidlertid at politiet neste dag finner nok en hånd ? fra samme person. Hendene er amputert, og alt tyder på at offeret var i live da det skjedde.
Politietterforsker Jack Caffery, som nettopp er overført til Drapsavsnittet i Bristol fra Metropolitan-politiet, har ansvaret for etterforskningen. Han forsøker å legge bak seg det mislykkede privatlivet sitt, men hjemsøkes av tanken på broren som en gang forsvant. Caffery og Flea, som har sine egne demoner å kjempe mot, oppdager snart at det dreier seg om hendene til en ung mann som nylig forsvant.
Jakten på ham, og på de som er ansvarlige for ugjerningen, fører de to politfolkene i kontakt med de mørkeste og mest kyniske elementene i Bristols underverden, der afrikansk overtro, rituelle lemlestelser, barneprostitusjon og narkotikamisbruk er ingredienser.
Dette er den tredje boken om Jack Caffery, men den første boken i serien som Mo Hayder kaller Walking Man.
Mo Hayder har skrevet seks kritikerroste kriminalromaner og er oversatt til over tjue språk. Hun har jobbet som bartender, sikkerhetsvakt, filmskaper, vertinne på en klubb i Tokyo og engelsklærer i Vietnam. Hun har en mastergrad i film og en mastergrad i kreativ skriving. Ritualer gikk i 2008 inn på listen over årets ti på topp-thrillere i The Times.
«... mesterlig, intens, skremmende
avgjort en av de beste kriminalromanene i 2008.»..The Globe and Mail
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 391
ISBN: 9788205397538
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Ritual
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8047537
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger