Våg å være : når en krise inntreffer ; Mitt første fotoår

VÅG Å VÆRE
Forfatteren skriver om hvordan han bearbeider sine opplevelser i forbindelse med en hjernesvulst og synstap. Inspirasjon til å gjøre nødvendige endringer i livet da krisen inntraff, hentet han fra drømmer og ønsker om en god fremtid. Les mer
Vår pris
324,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Vår pris: 324,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

VÅG Å VÆRE
Forfatteren skriver om hvordan han bearbeider sine opplevelser i forbindelse med en hjernesvulst og synstap. Inspirasjon til å gjøre nødvendige endringer i livet da krisen inntraff, hentet han fra drømmer og ønsker om en god fremtid. Forfatteren forteller troverdig og levende om blant annet selvutvikling basert på løsningsfokusert tilnærming (LØFT) og coachingmetodikk, i en utfordrende periode av livet. Denne boken er til hjelp for alle som har opplevd en krise, eller har slektninger, venner eller kollegaer som er i krise.

MITT FØRSTE FOTOÅR
handler om hvordan Trond Andersen våget å bryte personlige grenser og å akseptere at det ubehagelige er en viktig del av livet. Det skapes lite av verdi uten smerte og lidenskap. Fotoboken viser bilder som eksponerer fotografens læring, opplevelser og følelser under prosessen med å skrive boken VÅG Å VÆRE.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Licentia
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788292906613
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger