Merket

en house of night-roman

; Kristin Cast ; Silje Beite Løken (Oversetter)

Serie: House of night 1

Når Zoey Redbird (16) blir merket av Sporeren, skjønner hun at hennes gamle liv er over. Hun må forlate vennene og familien for å slutte seg til House of Night, en skole hvor det eneste faget Zoey trenger å bekymre seg for er Vampyr 101. Ulempen er selvsagt at hvis hun stryker, så vil hun dø... Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

 • Les Marihøne - Marens leselystblogg: Ungdomsbøker i Oslo Fashion Week
 • Vampyrene blant oss
  Zoey Redbird er en helt vanlig jente, til hun plutselig en dag blir "merket" av en vampyrsporer, og det viser seg at hun vil utvikle seg til vampyr. Dette er egentlig helt normalt, men det er ikke vanlig, og resten av samfunnet er skeptiske til vampyrene. For å overleve forandringen, må hun så snart som mulig komme seg til vampyrskolen, House of Night. Her må hun være til hun har gjennomgått "Forvandlingen" og utviklet seg til en fullblods vampyr – hvis da ikke kroppen hennes motsetter seg forandringen.

  Merket
  Hun kommer seg til skolen, og livet hennes blir totalt snudd på hodet. Vampyrer er slett ikke bare slik vi trodde, blodsugende, onde monstre. De er utrolig vakre, karismatiske og dyktige og de aller fleste skuespillere, popstjerner og politikere som griper oss, er faktisk vampyrer. Heldigvis er ikke myten om blodtørsten deres helt sann (bare delvis!), og det finnes også blodbanker som kan gjøre nytten! Men blod er veldig tett knyttet til sex og seksuell tiltrekning – både mellom vampyrer og vampyr/menneske, og derfor kan et lite kutt i en finger få store konsekvenser ..."House of Night" er en internatskole som mange andre (bortsett fra at døgnet er snudd på hodet), med undervisning (fagene er vel og merke litt annerledes), intriger og hemmelige søsterskap. Zoey oppdager etter hvert at hun har helt spesielle evner, og når lederen av "Mørkets døtre" viser seg å være alt annet enn sympatisk (de bruker blant annet ferske studenter som "snacks" under sine ritualer), føler Zoey at hun må ta affære. Og det viser seg å være farligere enn først antatt. I tillegg må hun holde gamlekjæresten på avstand - hun har nemlig smakt blodet hans, og det gjør ham helt gal etter henne - og hun etter ham. Og så er det den fantastiske Erik i klassen, som er alt Zoey har ønsket seg - og læreren som viser tydelig interesse for henne, selv om det er strengt forbudt. Det er med andre ord duket for mye action, begjær og spenning mellom disse permene.

   

  Fakta