Pippi power

; Anne Mølleskov (Illustratør) ; Vigdis P. Fretheim (Oversetter)

For å kunne tenke utenfor boksen trenger vi å være i bevegelse, mener forfatteren og bruker Pippi som eksempel og inspirasjon til å leke med livets muligheter. Pippi gjør det hun har lyst til, hun skaper sitt eget magiske liv, hun søker det beste for andre mennesker, hun tar ikke bekymringer på forskudd og hun har humor og fantasi. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

For å kunne tenke utenfor boksen trenger vi å være i bevegelse, mener forfatteren og bruker Pippi som eksempel og inspirasjon til å leke med livets muligheter. Pippi gjør det hun har lyst til, hun skaper sitt eget magiske liv, hun søker det beste for andre mennesker, hun tar ikke bekymringer på forskudd og hun har humor og fantasi. Pippi langstrømpe er alt dette, og mye mer. Gitte Jørgensen oppdaget at mye mer er mulig enn vi tror. Hva om vi gjør det vi vil med en gang, uten å vente på lov eller de rette betingelsene? Hva med å slippe kontrollen og hoppe i det? I Pippis hode er vi frie, lekende og glade kvinner. Og kanskje viktigst av alt: Vi er gode nok som vi er.

La deg inspirere av Pippi. Forfatteren gir deg syv veier i syv kapitler til økt livsglede og livsgnist: Indre kraft, Å skape, Pasjon, Selvfølelse, kreativitet, nettverk, nytelse. Du får tips til å bli kjent med din egen Pippi Power.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 238
ISBN: 9788202312121
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Pippi power
Format: 22 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger